Praktijk voor Acupunctuur in Almere

Mijn naam is Bettina Busse en ik ben geboren in Mannheim, Duitsland. Toen ik 20 jaar was ben ik naar Nederland verhuisd. Na het volgen van een jaar Nederlandse les ben ik gaan studeren aan de Academie voor Natuurgeneeskunde, een vierjarige hbo-opleiding in Hilversum. In 1992 behaalde ik mijn diploma’s voor Acupunctuur (TCM), Fytotherapie, Natuurgeneeskunde en Voedingsleer.

In hetzelfde jaar kwam ik in aanraking met de klassieke stroming binnen de acupunctuur ‘de theorie van de Stammen en Takken’. Eindelijk ontmoette ik een benadering die de Chinese Filosofie daadwerkelijk in de praktijk bracht. Deze opleiding heeft wederom 3 jaar geduurd.

Vanaf september 2001 heb ik samen met mijn fijne leraar, collega en vriend Joan Duveen in onze praktijk gewerkt. Nadat Joan zich maart 2018 terugtrok uit Almere heb ik de praktijk overgenomen en voortgezet.

Ik ben nog iedere dag blij en dankbaar voor het feit dat ik mijn kennis mag gebruiken om mensen te helpen en te begeleiden op hun weg naar een betere gezondheid.

Lid van de NVA